Угорська екуменічна служба допомоги у Херсоні передала гуманітарний вантаж родинам зі сходу

14 Лютого 2015 10:31
city.kherson.ua

city.kherson.ua

150 родин вимушених переселенців, які виховують трьох та більше дітей, а також неповні родини де виховуються двоє дітей,отримали гуманітарну допомогу від Угорської екуменічної служби допомоги у Херсоні.

7 тонн гуманітарного вантажу почали видавати з 2 лютого родинам, які проживають на території міста Херсона. Кожна родина отримала 40-кілограмовий комплект з побутовою хімією, наборами особистої гігієни для дорослих та найменших, продуктові набори харчування (крупи – 4 видів, борошно, соняшникова олія – 4 л, макаронні вироби – 2-х видів, м’ясні тушонки 2-х видів).

4 лютого через волонтерів гуманітарну допомогу отримали багатодітні родини зі сходу, які зупинилися в Генічеську та Генічеському районі.
5 лютого – у Новій Каховці, Каховському районі, Великій Лепетисі, Верхньому Рогачику та Чаплинці. 
6-8 лютого – Цюрупинському, Голопристанському, Бериславському та Білозерському районах.

Акція проведена громадською організацією «Ліга ділових і професійних жінок», її партнером Угорською екуменічною службою допомоги (м.Будапешт) за підтримки Херсонської міської ради, Херсонського координаційного центру по роботі з особами, які прибули з Луганської та Донецької областей, міського та обласного центрів соціальних служб, волонтерів та ін.