Прикордонники створюють народні загони на адміністративному кордоні з Кримом

14 Лютого 2015 11:12
uainfo.org

uainfo.org

Херсонський прикордонний загін розпочав створення громадських формувань, які допомагатимуть виявляти підозрілих осіб у Чаплинському та Новотроїцькому районах Херсонщини, де з 10-го лютого запроваджені режимні правила, визначені постановою Кабінету міністрів України від 30 січня 2015 року.

Про це повідомив у п’ятницю на прес-конференції начальник Херсонського прикордонного загону Анатолій Федорчук, передає Укрінформ.

“Слід зазначити, що підтримання режимних заходів у Чаплинському та Новотроїцькому районах буде здійснюватись не тільки прикордонниками. Ми всіляко залучаємо до цих заходів громадські формування і спираємось на допомогу місцевого населення у даних питаннях”, – сказав він.

На даний час вже формуються списки та набирається склад громадських формувань на ділянці відповідальності Херсонського прикордонного загону, які будуть встановленим порядком зареєстровані. Зазначені формування допомагатимуть у налагодженні порядку, виявленні підозрілих осіб на цих територіях, розповів Федорчук.