Херсонський «Кристал» приступає до активної техніко-тактичної і фізичної роботи

14 Лютого 2015 19:20

Третього лютого команда зібралася на клубній базі для старту першого етапу зимових зборів. Наразі в розташуванні «Кристала» знаходиться лише 14 футболістів. Як повідомлялось раніше, з кількома гравцями клуб розпрощався ще восени. Наразі дехто не приступив до роботи через проблеми зі здоров’ям. Окрім того, з командою тренуються декілька місцевих і приїжджих футболістів, які перебувають на перегляді.

fckristal.com

fckristal.com

Третього і четвертого лютого футболісти провели по одному тренуванню. Серйозних навантажень поки що немає. Тренери приділяють увагу відновленню футболістів, які у міжсезонний період традиційно мають небагато ігрової практики.

«Ми почали активніший етап зборів. Зараз відновлюємо рухові якості, будемо проводити двохсторонні ігри та контрольні матчі з аматорськими командами області й міста, – говорить головний тренер «Кристала» Сергій ШЕВЦОВ. – Також ведемо серйозну селекційну роботу. Шукаємо підсилення на різні позиції. Для футболістів, які відчувають, що готові нам допомогти, відкриті двері для перегляду. Будемо спілкуватись, дивитись у грі, а якщо вони добре себе покажуть – запрошувати в команду. У нас чудовий колектив. Є чимало людей, які підвищили свій професійний рівень після роботи з нами. Так було у минулому році, так само й зараз двоє наших гравців – Ткачов і Ковальчук – перебувають на перегляді у команд першої ліги. Ми привели їх у той стан, коли вони стають цікавими командам, які вище на рівень. Я думаю, що для молоді це непоганий шанс зарекомендувати себе і зробити крок уперед. Зараз намагаємось рівно тримати фінансове забезпечення. Сподіваюсь, підготовка пройде за планом».

fckristal.com

fckristal.com

Прес-служба ФК «Кристал»