Доходи херсонської громади за січень склали понад 104 млн. грн.

14 Лютого 2015 12:12
tsn.ua

tsn.ua

За січень 2015 року до міського бюджету надійшло доходів в сумі 104,8 млн. грн. Надходження податків і зборів склали – 36,6 млн. грн., субвенції – 68,2 млн. грн.

План надходжень податків і зборів по загальному фонду виконано на 100,2% (план – 28,4 млн. грн., факт – 28,5 млн. грн., перевиконання надходжень у сумі – 0,1 млн. грн.).

Забезпечено перевиконання планових показників плати за землю на суму 0,1 млн. грн. Однак, станом на 01.02.2015 року відбулося зменшення, у порівнянні з відповідним періодом минулого року, надходжень від плати за землю на 32,0%, або на 1,5 млн. грн., що обумовлено поданням юридичними та фізичними особами уточнюючих податкових декларацій з плати за землю щодо перерахунку податкових зобов’язань за старою нормативною грошовою оцінкою. За січень 2015 року повернено, відповідно до висновків ДПІ, плати за землю 0,3 млн.грн.

До спеціального фонду надійшло 8,1 млн.грн.

З державного бюджету за січень надійшло 36,9 млн. грн. медичної та освітньої субвенції на виплату заробітної плати за січень, оплату енергоносіїв, придбання продуктів харчування та медикаментів для закладів освіти та охорони здоров’я.

У січні з державного бюджету надійшло 31,3 млн. грн. субвенцій на здійснення державних програм соціального захисту населення (державна соціальна допомога, пільги, субсидії населенню, компенсаційні виплати за пільгове перевезення). Минулорічні надходження субвенцій перевищено на 3,1 млн. грн. або на 10,2%.

У місті немає заборгованості з виплати державної соціальної допомоги сім’ям із дітьми, малозабезпеченим родинам, інвалідам із дитинства.

Протягом січня була погашена кредиторська заборгованість перед підприємствами за послуги, надані населенню в минулому році за державними програмами соціального захисту.

Станом на 01.02.2015 рік заробітну плату працівникам бюджетної сфери профінансовано в повному обсязі. Заборгованість за спожиті енергоносії відсутня, повідомляє департамент бюджету і фінансів.