У Херсоні відбулась щорічна зустріч влади з вдовами та матерями загиблих воїнів-афганців

13 Лютого 2015 15:20
city.kherson.ua

city.kherson.ua

Напередодні 26-ої річниці виводу військ з Афганістану відбулась зустріч заступника міського голови Сергія Черевка з вдовами та матерями загиблих воїнів-афганців.

Він зазначив, що в міському бюджеті щорічно передбачаються кошти для надання ветеранам Афганістану та сім’ям загиблих воїнів-афганців соціальної підтримки. Щоквартальну грошову допомогу 26 сім’ям загиблих воїнів-афганців та 4 інвалідам І групи Афганістану з 1 січня 2015 року збільшено з 2 000 грн. до 3 000 грн.

За дорученням міського голови, систематично проводяться зустрічі з представниками ветеранських організацій і вирішуються поточні питання родин: надання житлово-комунальних послуг, пільговий проїзд у транспорті, медичне забезпечення тощо. Афганцям, які знаходяться на квартирному обліку, запропоновано отримати земельні ділянки замість житла.

city.kherson.ua

city.kherson.ua

Зустріч пройшла у теплій атмосфері. Творчі дитячі колективи міста підготували запрошеним свої вокальні подарунки. Головною тезою спілкування стала тема миру. Завершилась зустріч материнською молитвою за мир в Україні.