Херсонців запрошують до участі у благодійному телерадіомарафоні

13 Лютого 2015 12:12

Херсонська обласна державна телерадіокомпанія «Скіфія» і Фонд громади Херсона «Захист» запрошують херсонців та гостей області до участі у благодійному телерадіомарафоні “Україна – понад усе” на підтримку синів та дочок Вітчизни, які героїчно захищають державу, забезпечення їх тепловізорами.

Марафон триватиме в ефірах телеканалу «Скіфія», відрізках ефірного радіо «Таврія», проводового радіо на УР-1 та в режимі онлайн на сайті телерадіокомпанії www.skifija.ua з 7.00 до 22.00 год. 25 лютого 2015 року.

zahyst.ks.ua

zahyst.ks.ua

Збір коштів для наших захисників вже розпочато. Спецрахунок марафону, за реквізитами якого допомогу можна перерахувати вже зараз –
Отримувач – БО ФГМХ «Захист»
р/р 26009052202214
код 26347439
Херсонська філія ПАБ Комерційний
банк «Приватбанк»
МФО 352479
Призначення платежу: пожертва на потреби армії

Особисту онлайн допомогу можна здійснити за посиланням www.zahyst.ks.ua

Під час марафону у холі телерадіокомпанії «Скіфія» (вул. Перекопська,10) продаватимуться картини херсонських художників. Виручені кошти також підуть на придбання тепловізорів для наших захисників.

Весь процес збирання коштів та їх витрат відбуватиметься прозоро та під суворим контролем громадськості.

“Дорогі земляки, патріоти Таврійського краю! Єднаймося в боротьбі з підступним ворогом, разом із вояками доведемо, що ми є народ ,якого не здолати! Україна – понад усе! Слава Україні!”, – йдеться у повідомленні розміщеному на сайті Фонду “Захист”.