У Каховці відбулися масштабні тренування рятувальників

12 Лютого 2015 09:41

11 лютого у м. Каховка відбулося тренування мобільної групи №2, яка створена для реагування на ліквідацію наслідків можливих надзвичайних ситуацій, у тому числі техногенного характеру.

kherson.mns.gov.ua

kherson.mns.gov.ua

У тренуваннях взяли участь: міжрайонне відділення управління ПАТ «Херсонгаз»,  РЕЗ і ЕМ ВАТ енергопостачання «Херсонобленерго», дільниця філії ПАТ «Укртелеком»,  райвідділ міліції,  райлікарня та інші організації.

Об 11:05 була дана ввідна про те, що на території житлового будинку по вул. Мелітопольській стався вибух з послідуючим горінням та обвалом конструкції будівлі. Умовно.

kherson.mns.gov.ua

kherson.mns.gov.ua

Особовий склад мобільної  групи за наказом старшого керівника Каховського райвідділу ГУ ДСНС Ігоря Берещенка здійснює марш в район виникнення надзвичайної ситуації. Вже на місці події розгортає елементи пересувного пункту управління, організовує зв’язок. Черговий караул 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини Каховського району прибув першим і слідом за ним всі задіяні у тренуваннях служби. За лічені хвилини співробітники електромереж відключили енергопостачання, далі пожежні-рятувальники ліквідували загоряння і за допомогою мотузки зняли потерпілого з другого поверху та передали до рук спеціалістів.

kherson.mns.gov.ua

kherson.mns.gov.ua

Завдання виконано успішно, служби продемонстрували гідний приклад тісної і гармонійної взаємодії. Залишається сподіватися, що в реальних умовах ніяких збоїв не трапиться. Адже від цього залежить безпека людей, на сторожі якої стоять не тільки рятувальники.

kherson.mns.gov.ua

kherson.mns.gov.ua

Прес-служба Головного управління  ДСНС України у Херсонській області