У Херсоні вирішували питання перейменування вулиць

11 Лютого 2015 17:02
city.kherson.ua

city.kherson.ua

Відбулось чергове засідання комісії з питань найменування (перейменування) вулиць, провулків, проспектів, парків, скверів, мостів та інших споруд, розташованих на території міста Херсона, на розгляд якої були винесені звернення та пропозиції громадян та громадських організацій по перейменуванню вулиць та скверів міста.

Серед пропозицій було перейменувати вулиц, що розташовані в центрі міста, присвоївши їм імена видатних діячів генерала Алмазова, Володимира Кедровського, Руслана Сторчеуса. Пропонувалось до 70-ї річниці закінчення Вітчизняної війни увічнити пам’ять воїнів Дунайської військової флотилії, давши її ім’я одній з вулиць міста.

Враховуючи важливість даних дій, члени комісії одностайно погодились, що перейменування треба провести відповідно до вимог рішення міської ради від 26.08.2011 № 302 «Про комісію з підготовки та внесення на розгляд міської ради питань найменування (перейменування) вулиць, провулків, проспектів, парків, скверів, мостів та інших споруд, розташованих на території міста Херсона», де чітко прописана дана процедура.