Херсонський “Кристал” переміг у контрольному матчі

11 Лютого 2015 12:51

«Кристал» провів контрольний матч за підсумками підготовчого збору. Каховський «Авангард» херсонці здолали з рахунком 3:1

«Кристал» – «Авангард» (Каховка) – 3:1 (2:0)

9 лютого, м. Херсон, стадіон «Кристал».  

«Кристал» (1 тайм): Волчанський, Шешеня, Данилюк, Невмивака, Таряник, Варушко, Цой, Кірімов, Овчинніков, Осінін, Бєлов.

(2 тайм): Чакляров, Шешеня, Бічевой, Михайленко, Дяченко, Фатій, Спіров, Глоданюк, Петришин, Гливий, Барладим.

Тренер: Сергій ШЕВЦОВ.

«Авангард»: Михайленко, Григорук, Колмогорцев, Лілик, Масюткін, Чернявський, Кузнєцов, Крашневський, Совчук.

Заміна: Терентьєв, Колосов, Кривич, Ратушний, Орлов.

Тренер: Вадим ЖУКОВ.

Голи: Цой (36 – пен, 44), Фатій (87) – Лілик (81).

До поєдинку підопічні Сергія Шевцова підійшли із втратами в складі. Через травми, отримані напередодні, не зіграли Роман Ленський і Денис Касперович, а також Євген Білоусов, який перебуває в розташуванні клубу на перегляді. Також були відсутні Микита Ткачов та Тарас Ковальчук, які зараз готуються разом із однією з команд першої ліги. Через проблеми зі здоров’ям у зборах не бере участь Денис Риженко.

Втім, за рахунок футболістів, які знаходяться на перегляді та інших гравців основи, «Кристал» зіграв два тайми різними складами. У першій половині зустрічі зелено-білі футболки одягли такі гравці.

fckristal.com

fckristal.com

Після перерви у складі херсонців залишився тільки Володимир Шешеня. На заміну вийшли діючі гравці «Кристала» і потенційні новачки.

nbrHnFC5-qc

fckristal.com

Гості з Каховки запропонували такий варіант складу. Більшість вказаних прізвищ добре відомі херсонським уболівальникам.

fckristal.com

fckristal.com

У першому таймі команди призвичаювались до земляного покриття, один до одного та партнерів по команді, адже чимало гравців діяли в такому складі вперше. «Кристал» почав агресивніше. Цой потужно пробив зі штрафного метрів з 25 – воротар парирував у поперечину. На добиванні були господарі, але Михайленко врятував свою команду. Незабаром відповіли й гості. Після удару нападника м’яч влучив у стійку, а дотиснути каховчани не змогли.

Швидкість у матчі то зростала, то падала. Видно, що футболісти не в тонусі, не достатньо готові показати свій максимум. Траплялися й жорсткі зіткнення з ризиком отримати травми. Так, кілька разів дісталося Овчиннікову. А в одному з напружених епізодів у гостей не витримали нерви і вони допустили порушення правил у штрафному майданчику. Цой результативно пробив з пенальті на 36-й хвилині – 1:0.

Незабаром господарі подвоїли рахунок. Після передачі партнера з лівого флангу, знову відзначився Цой. Сергій упадінні замкнув дальню стійку – 2:0.

fckristal.com

fckristal.com

Після перерви «Кристал» мав перевагу в контролі м’яча і більше проявляв ініціативу на половині поля суперника. Боротьба велася гостра, незважаючи на неофіційний статус матчу. Наприкінці зустрічі каховчанам вдалося скоротити відставання. Точним ударом з пенальті відзначився Лілик. Але останнє слово в матчі було за «Кристалом». Фатій вийшов віч на віч із кіпером суперника і впевнено його переграв – 3:1.

fckristal.com

fckristal.com

Контрольним матчем з «Авангардом» «Кристал» закінчив перший етап підготовчих зборів.

Прес-служба ФК «Кристал»