Цюрупинчани передали провізію для бійців в зону АТО

10 Лютого 2015 13:48

1423125940_images-7Жителі Цюрупинська продовжують допомагати українським військовим. Небайдужі городяни збирають для бійців продукти харчування, теплий одяг, взуття, речі особистої гігієни, кошти. Цюрупинчани зібрали та передали чергову партію допомоги воїнам захисникам в зону АТО.
Цього разу цюрупинчани проводжали до зони АТО волонтера, а нині добровольця Володимира Євтушенко. За сприянням міського голови Василя Плотнікова були зібрані кошти на придбання необхідної амуніції та обладнання. На прохання бійців було виготовлено обладнання для душової кабіни.
Також до збору благодійної допомоги долучилися працівники дошкільних навчальних закладів Цюрупинська та батьки вихованців. Малюки також внесли свій вклад в підтримку захисників Батьківщини. Діти власноруч виготовили та передали обереги і малюнки з побажаннями миру.
Відгукнулися на допомогу члени міського клубу «Родина», які зібрали продукти харчування та зв’язали теплі носки та балаклави, а також передали кошти для потреб бійців.
Надала посильну допомогу також міська ветеранська організація. Ветерани, а також небайдужі пенсіонери та жителі міста зібрали необхідні речі для бійців.