На блокпостах у Херсоні зафіксували сотні фактів вивезення боєприпасів із зони АТО – МВС

10 Лютого 2015 16:30
visti.ks.ua

visti.ks.ua

За час роботи контрольно-пропускного пункту на перехресті автодоріг Херсон-Нова Каховка-Генічеськ та Одеса-Мелітополь-Новоазовськ виявлено більше десятка незаконного перевезення зброї, боєприпасів та вибухівки із зони проведення антитерористичної операції. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу МВС.

Контрольно-пропускний пункт працює з вересня минулого року. Його головна мета – виявлення осіб, які можуть перевозити зброю, інші заборонені предмети зі східних регіонів держави та Республіки Крим та недопущення можливого проведення терористичних актів та дестабілізації на території Херсонської області.

За час його роботи було виявлено більше десятка незаконного перевезення зброї, боєприпасів та вибухівки із зони проведення антитерористичної операції.

“За весь час роботи контрольно-пропускного пункту в ході огляду автомобілів було вилучено: понад тисячу патронів, ручні гранати, автомати Калашнікова, димові шашки в кількості, карабіни, ручні протитанкові гранатомети, набої до стрілецької зброї та ін.”, – скзано у повідомленні.

Усі вилучені предмети були направлені на дослідження до науково-дослідного криміналістичного центру.