Громади Великоолександрівського та Високопільського районів допомагають військовим

10 Лютого 2015 10:22
Представники Великоолександрівської райдержадміністрації зустрілися з волонтером із сусіднього Високопільського району Сергієм Яциком. У ході волонтерської діяльності він познайомився з великоолександрівцем Миколою Ситником, який нині боронить нашу державу під Донецьком. Волонтер дізнався, що бойовому підрозділу, який очолює наш земляк вкрай не вистачає приладу нічного бачення.
ridna.ua

ridna.ua

На заклик Сергія Яцика відгукнулася громада Високопільського району, представники діаспори закордонних країн. Не залишилися осторонь добрих намірів і школярі Великоолександрівської ЗОШ №2, де навчається син захисника та колектив Великоолександрівської районної державної адміністрації, які зібрали та передали волонтеру суму, якої не вистачало.

Керівники району поспілкувалися не лише з волонтером, а й з батьками Миколи Ситника. Останні зазначили, що це вже не перша допомога їх синові від громади селища та колег. Від імені всіх батьків мобілізованих захисників вони подякували землякам за підтримку своїх дітей, які нині захищають наш спокій на передовій.