Херсонці передали допомогу вимушеним переселенцям

8 Лютого 2015 13:07
khoda.gov.ua

khoda.gov.ua

Днями, за ініціативи Єдиного центру допомоги вимушеним переселенцям, представники релігійних організацій, громадськості та Департамент з питань внутрішньої та інформаційної політики надали підтримку тим, хто зараз вимушено знаходиться далеко від рідної домівки.

До приміщення центру, що знаходиться на пр.Ушакова, 47, прийшли переселенці зі Сходу України та Криму. Вони мали змогу отримати продукти харчування, одяг, ліки, засоби гігієни тощо.
«Херсонщина дала нам затишний прихисток. Маємо дах над головою, можливість працювати та отримувати допомогу», – зауважує Валентина Маркіна, що разом з чотирма внуками виїхала із Луганської області.
Найбільш активно до акції долучилися представники Херсонського єврейського благодійного центру «Хесед Шмуель» та релігійної громади Євангельських християн «Джерело життя».

Після передачі допомоги у Херсоні, волонтери відвідали село Велетенське Білозерського району, у якому наразі проживають 26 вимушених переселенців зі Сходу. Там також учасники акції надали гуманітарну допомогу та ознайомились з умовами  проживання біженців.