У Херсоні вшанують воїнів-інтернаціоналістів

6 Лютого 2015 06:10
city.kherson.ua

city.kherson.ua

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. За інформацією управління культури, з цієї нагоди в Херсоні відбудеться низка заходів.

У понеділок, 9 лютого, о 12.00 в кіноконцертному залі «Ювілейний» організовано безкоштовний кінопоказ художнього фільму «Дві бійця» для пільгових категорій населення.

12 лютого об 11.00 у Херсонському обласному краєзнавчому музеї відбудеться зустріч воїнів-інтернаціоналістів з учнівською молоддю.

13 лютого о 10.00 запланована урочиста зустріч керівництва міста з сім’ями загиблих воїнів та учасниками бойових дій на території інших держав.

Урочистий мітинг з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав пройде 15 лютого у парку Слави, біля Меморіального комплексу воїнам-інтернаціоналістам. Початок – о 10.00. В парку працюватиме польова кухня.

Крім того, у загальноосвітніх навчальних закладах пройдуть уроки пам’яті, тематичні лекції, бесіди, виховні години, у бібліотеках-філіях міста буде організовано проведення  бібліографічних оглядів, бесід-хронік в пам’ять про воїнів – інтернаціоналістів, учасників бойових дій на території інших держав.