Співробітники ДАІ Херсонщини вчилися діяти в екстремальних ситуаціях

6 Лютого 2015 10:04

Нещодавно на базі Учбового центру УМВС з особовим складом батальйону ДПС ДАІ Херсона, ДАІ Білозерського та Цюрупинського районів були проведенні практичні заняття з тактико-спеціальної та вогневої підготовки, повідомляє прес-служба відомства.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

На заняттях були присутні 25 співробітників ДАІ. Під час семінарських та практичних занять співробітники ДАІ вивчили теми: «Тактика дій працівників міліції під час огляду транспортних засобів в умовах підвищеного ризику», «Тактика дій особового складу блокпосту при нападі та обороні», «Тактика дій працівників міліції під час огляду місць можливого перебування осіб, які переховуються від слідства і суду та ухиляються від виконання кримінальних покарань», «Тактика дій працівників міліції під час затримання озброєних злочинців у різних умовах», «Правові підстави та тактика перевірки документів у осіб, яких працівник міліції запідозрив у вчиненні кримінальних або адміністративних правопорушень».

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Після лекційного матеріалу міліціонери на практиці виконали вправи зі стрільби з пістолета Макарова. Особливу увагу викладачі приділили швидкісній стрільбі по нерухомій цілі в обмежений час.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Також, викладачі учбового Центру провели тренінг з тактики використання вогнепальної зброї при протистоянні озброєним злочинцям у різних умовах.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

– Такі заняття сприяють більш якісній професійній підготовці особового складу та навчають міліціонерів правильно діяти у різних екстремальних ситуаціях. Заняття будуть проводитись постійно, – зазначив начальник УКЗ УМВС України в Херсонській області Олександр Прокудін.