Херсонські спортсменки здобувають 6 медалей на чемпіонаті України

6 Лютого 2015 12:21
fakti.ks.ua

fakti.ks.ua

Черговий раз честь херсонської школи вільної боротьби захистили наші дівчата. У Броварах на чемпіонаті України серед молоді до 23 років вони завоювали 6 медалей. У ваговій категорії 69 кг перемогла Алла Белінська. Вона вже у першій сутичці здолала багаторазову призерку вітчизняних першостей зі Львова Наталю Мазур з рахунком 7:2. Далі були переможені чемпіонка світу серед кадетів 2013 року харків’янка Анастасія Шустова – 4:0, представниця Дніпропетровська Дарина Лєгуша (чиста перемога). У фіналі із львів’янкою Софією Боднар за якістю здобутих балів перемогла херсонка.

Окрім того, Ілона Прокопевнюк (55 кг) та Юлія Лісовська (63 кг) стали срібними призерами. А треті місця вибороли Тетяна Сікновенко (48 кг), Олена Кремзер і Марія Голуб (обидві 53 кг).

У наших хлопців результати традиційно значно скромніші. Серед призерів лише Василь Михайлов (65 кг).

За словами заслуженого тренера України та головного тренера цих змагань Валерія Іздебського, на жаль, через відсутність у Херсоні дорослих досвідчених спортсменів страждає і підростаюче покоління. Перспективні хлопці просто не мають змоги ставати в спаринги із значно сильнішими атлетами, а відтак їхнього росту і немає.