Українська громада Херсонщини приділяє увагу вихованню патріотизму серед молоді

5 Лютого 2015 22:10
city.kherson.ua

city.kherson.ua

На черговій зустрічі члени Української громади Херсонщини велику увагу приділили активізації роботи по вихованню почуття патріотизму, особливо у молоді міста та області. Серед низки пропозицій було запропоновано виступити з ініціативою щодо перейменування парку ім. Ленінського Комсомолу. Як один з варіантів пропонувалось назвати його «Молодіжний», та звернутися за підтримкою ініціативи до міського голови Володимира Миколаєнка і депутатів міської ради.

Особливу турботу викликала у членів об’єднання організація роботи у прикордонних районах області. Було зазначено, що більшість сіл сьогодні знаходяться у складній економічній ситуації і робота щодо їх відродження повинна бути комплексною. Але необхідно приділити увагу і патріотичній роботі серед населення, роз’яснювати ситуацію в АТО, розповідати більше про історію країни, розвивати національні традиції. Було прийнято рішення відпрацювати план заходів, звернутися за допомогою у виготовлені та розповсюдженні агітаційних матеріалів до обласної влади, активізувати просвітницьку роботу.

Важливим, на думку членів організації, є відродження економічного потенціалу міста, особливу увагу необхідно приділити підприємствам, які є бюджетоутворюючими. Для вирішення їх подальшої долі було запропоновано ініціювати створення експертних економічних рад по кожному окремому підприємству.