У міграційній службі Херсонщини підбили підсумки діяльності за минулий рік

4 Лютого 2015 11:36
mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

В Управлінні Державної міграційної служби України в Херсонській області відбулась нарада за підсумками діяльності служби за 2014 рік.

На нараді присутні розглянули основні результати діяльності паспортної та міграційної роботи, протидії нелегальній міграції, роботи зі зверненнями громадян.

За 2014 рік територіальними підрозділами міграційної служби Херсонщини видано 29508 паспортів громадянина України, прийнято 50005 замовлень на оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, оформлено та видано 3212 проїзних документів дитини.

Упродовж 2014 року надано адміністративні послуги громадянам, які проживають в АР Крим, Донецькій та Луганській областях. 593 громадянам з АР Крим та м. Севастополь, а також 108 громадянам Донецької та Луганської областей оформлено паспорт громадянина України.

Значну увагу також приділили питанню попередження та профілактики корупційних правопорушень в Управлінні Державної міграційної служби України в Херсонській області, виконавської дисципліни та іншим напрямкам діяльності міграційної служби. Визначили основні пріоритетні завдання на 2015 рік.

З січня 2015 року міграційна служба розпочала прийом громадян на оформлення біометричних паспортів для виїзду за кордон. Відповідне обладнання встановлюється в Суворовському, Комсомольському, Дніпровському районних відділах міста, а також Новотроїцькому,Цюрупинському, Генічеському районних секторах та Новокаховськомуміському секторі області.