У Херсоні «Заворожувало життя»

4 Лютого 2015 16:02
city.kherson.ua

city.kherson.ua

Саме так називався спільний проект навчально-виховного комплексу «Школа гуманітарної праці» та Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені М.Куліша, які в зимовий суботній вечір влаштували свято дитячої творчості.

Вечір в обласному театрі видався на славу: пісні, танці, позитивні емоції, одним словом, суцільне задоволення. Так херсонський навчальний заклад всеукраїнського рівня «Школа гуманітарної праці» відзначив свій 23-й День Народження.

23 роки – це зовсім небагато, проте навчально-виховний комплекс «ШГТ» вже встиг домогтися дуже багато чого: стати експериментальним навчальним закладом всеукраїнського рівня, а це свідчить про те, що напрацювання школи приносять користь педагогам та дітям України.

Привітав школу з днем народження і Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко, який нагородив вчителів і учнів школи почесними грамотами. Особливу увагу приділили тим дітям і дорослим, які допомагають військовим і внутрішнім переселенцям.  Також міський голова підготував сюрприз директору школи Артему Кияновському: від імені ООН директор школи отримав подяку за допомогу біженцям із зони АТО і діткам вразливих верств населення. І прямо тут, в залі для глядачів колектив «ШГТ» продовжив свою важливу благодійну місію – директор школи передав представнику Червоного Хреста в Херсонській області частину коштів, виручених від концерту для допомоги тим, хто її найбільше потребує.