У Каланчацькому районі ліквідовують наслідки пожежі на військовому об’єкті

2 Лютого 2015 06:10
zz.te.ua

zz.te.ua

Прийняті необхідні заходи для ліквідації результатів пожежі, що сталася вранці на місці дислокації військовослужбовців селища Червоний Чабан Каланчацького району.

Про це повідомлено під час щоденного засідання штабу з координації роботи з безпеки громадян і об’єктів інфраструктури з присутністю представників силових відомств, передає прес-служба облдержадміністрації. Наразі на місці ведуться відновлювальні роботи.
Про стан потерпілих від пожежі повідомив в.о. головного лікаря “Комунального закладу обласного територіального центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” Херсонської обласної ради Андрій Бєсєдін. Від пожежі постраждали 12 військових.
“Загальний відсоток опіків постраждалих – не більше 20. На даному етапі 3 бійців знаходяться у реанімаційному відділенні Херсонської обласної лікарні у тяжкому стані, двоє – із опіками середньої тяжкості направлені до опікового відділення. Стан інших військових стабільний, вони знаходяться на обстеженні у районних лікарнях Чаплинки та Каланчака” – зауважує лікар.
Нагадаємо, що сьогодні, 1 лютого, приблизно о 4:23 до координаційного центру ДСНС України в Херсонській області надійшла інформація про пожежу на одному із місць дислокації військових.