На Херсонщині посилено охорону громадського порядку

2 Лютого 2015 10:26
mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

У зв’язку з останніми подіями на сході України керівництвом Херсонської міліції було прийнято рішення про посилення охорони громадського порядку на території області та збільшення піших патрулів на вулицях міста.

Наразі органи внутрішніх справ працюють у посиленому режимі. В Управлінні громадської безпеки МВС в області працює оперативний штаб, який цілодобово координуватиме роботу усіх нарядів.

До складу спільних патрулів увійшли співробітники апарату МВС області, УБОЗ, Грифон, міліцейські підрозділи спеціального призначення, ДАІ, ДСО, недержавні охоронні структури та громадські формування.

“Якщо до 24 числа на охорону громадського порядку виходив 91 патруль, то сьогодні – 209 піших нарядів – це без урахування національної гвардії та тих співробітників, які несуть службу на блокпостах. Взято під охорону 4 стратегічних об’єкта, та 6 мостів. Основне завдання Херсонської міліції – забезпечення належної охорони громадського порядку та безпека громадян”, – зазначив начальник УМВС України в Херсонській області Артур Мєріков.

Під час інструктажу правоохоронцям було наголошено на дотриманні законності під час несення служби, посилену пильність, дотриманні правил особистої безпеки та вічливого ставлення до громадян.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Міліція звертається до всіх громадян Херсонщини бути уважними та звертати увагу на залишені в місцях масового перебування людей підозрілі предмети, сумки, пакети, мішки тощо. Також прохання надавати в органи внутрішніх справ інформацію про будь-яких підозрілих осіб, поведінка чи зовнішній вигляд яких викликає підозру.

Міліція готова і буде реагувати на всі звернення. Для цього в УМВС України в Херсонській області працюють «гарячі» телефонні лінії – (0552) 45-90-01, (0552) 45-90-02, (0552) 22-55-02 або 102;

Усі ці заходи дозволять зберегти стабільну оперативну обстановку в нашому прикордонному регіоні.