У Скадовському районі відкрили меморіальну дошку загиблому в зоні АТО Анатолію Олійнику

1 Лютого 2015 12:33
spalitra.com.ua

spalitra.com.ua

30 січня у селищі Антонівка Скадовського району відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки загиблому в зоні АТО Анатолію Олійнику.

Меморіальну дошку встановили на школі, де він навчався. Вшанувати пам’ять українського воїна, справжнього Героя Анатолія Олійника зібралися  рідні, друзі, делегації шкіл Скадовська, громадськість, представники влади  і просто небайдужі люди.
«Сьогоднішня подія – підтвердження того, що подвиг Анатолія не забутий. Важко знаходити слова, говорячи про людину в розквіті сил та ідей. Але усвідомлення того, що пам’ять про відважних синів України, таких як Анатолій Олійник, усіх Героїв Небесної Сотні увійде в історію вже нової України, надає сили. Я впевнений, що Героями не народжуються, Героями стають. І Анатолій – один з них. А наш з вами обов’язок – завжди пам’ятати про це», – звернувся до присутніх голова РДА Юрій Бобилєв.
Освятили меморіальну дошку та відслужили поминальну панахиду по загиблому настоятелі місцевих церков.
Хвилиною мовчання учасники мітингу вшанували пам’ять Анатолія Олійника. До меморіальної дошки присутні поклали квіти. Пролунали вже відомі «Герої не вмирають»…