У Херсоні відзначили кращих представників обласної організації «Динамо»

1 Лютого 2015 15:33

PM864image00430 січня у залі засідань Херсонської облдержадміністрації відбулося святкове засідання членів обласної організації ФСТ «Динамо». Голова облдержадміністрації привітав спортсменів з черговою датою і висловив надію, що в наступному році динамівці отримають ще більше нагород і досягнень.

Кращих представників Херсонської обласної організації «Динамо» України нагородили почесними грамотами та подяками голови облдержадміністрації.

Також відзначили ветеранів ФСТ «Динамо» Начальник штабу УМВС нагородив кращих почесними грамотами та побажав керівництву спортивної організації плідної праці та успіхів у новому спортивному 2015 році.

“У 2014 році 63 спортсмени «Динамо» увійшли до списку збірних команд України, з них з олімпійських видів 46 спортсменів, 19 спортсменів основного складу збірних команд України. 6 спортсменів – у списку кандидатів збірних команд України та 21 спортсмен увійшли в список резерву збірних команд України. З неолімпійських видів спорту 17 спортсменів увійшли у список збірної команди України: з них 7 спортсменів основного складу, 6 спортсменів – у списку кандидатів, 4 спортсмена – в списку резерву”, – повідомив перший заступник голови Херсонської обласної організації ФСТ «Динамо» України Олександр Певицин.

За матеріалами СЗГ УМВС України в Херсонській області