У херсонських бібліотек нові дахи та опалення

31 Січня 2015 11:46
city.kherson.ua

city.kherson.ua

За інформацією управління культури міської ради в бібліотеках міста в 2014 році проведено низку ремонтних робіт, спрямованих на покращення умов надання бібліотечних послуг та умов праці співробітників закладів.

У Центральній міській бібліотеці ім. Лесі Українки відремонтовано 2 внутрішніх приміщення та встановлена кнопка виклику.

У Центральній дитячій бібліотеці відремонтовано внутрішні приміщення, замінено лінолеум, оновлено стіни фасаду будівлі, проведено заміну даху, встановлено новий паркан.

У бібліотеці-філії № 2 проведено реконструкцію туалетної кімнати, пофарбовано фасад, встановлено датчик руху і кнопку виклику.

У бібліотеці-філії № 10 встановлено датчик руху, у бібліотеці-філії № 14 – кнопку виклику.

city.kherson.ua

city.kherson.ua

Замінено дах, зроблено настил над входом, заміно зовнішню та внутрішні двері, замінено вікна, проведено ремонт 4 приміщень, замінено лінолеум у бібліотеці-філії №16.

Реконструкція паркану проведена у бібліотеці-філії № 20.

У бібліотеці-філії сел. Куйбишеве проведено реконструкцію системи опалення зі встановленням еко-котлу, замінено паркан, облаштовано стежку у дворі закладу.

Реконструкція системи опалення з використанням паливних брикетів проведена у бібліотеках-філіях сел. Петрівка, сел. Жовтневе, сел. Зеленівка, сел. Кіндійка. В останній також,  замінено дах, проведено ремонт внутрішніх приміщень, замінено лінолеум, встановлено світильники.