У Херсоні пройшла акція «Чи є життя off-line?»

31 Січня 2015 09:21

free-internet-day25 січня в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара херсонці мали змогу долучитися до Міжнародної акції «Чи є життя off-line?» присвяченої Дню без інтернета.

Програма дня включала засідання розмовного клубу «Talk-club», виступи «маленьких артистів» в «Арт-підвалі», інтерактивну зустріч «З ароматом кави», годину дискусійного кіно на тему: «Останній режисер великого кіно – Федеріко Фелліні», відкриття безпрецедентного фотовернісажу у Херсоні з експозицією більше ніж 200 фотографій від авторів з усієї України, фотопрезентацію «Точки інтересів» та марафон «Поза тенетами Інтернету». Також організатори провели незвичайну подорож-гру «Відкриваймо Херсонщину!», переможці якої потрапили до «Печери часу» (екскурсія по книгосховищу). Крім того, присутні отримали поради  від блогера Максима Ретивого «Як повʼязати Інтернет та активний відпочинок?».

Учасники акції мали змогу скористатися «живою поштою», пограти в ігри, поспівати під гітару з друзями, дізнатися таємниці чорно-білого фото, підвищити свій IQ, відвідати музей, почитати літературу для душі, зібрати рюкзак чи навчитися встановлювати намет, навчитися вʼязати морські вузли та надягати рятувальний жилет, прийняти участь у майстер класах з виготовлення сувенірів тощо.

 Рідна Херсонщина