Жителі Цюрупинського району активно допомагають нашим захисникам

30 Січня 2015 11:32
10046_thumbЖителі Цюрупинського району з великим патріотизмом підійшли до виконання важливої місії – підтримки української армії. Активно допомагають організації та установи, місцеві громади, громадські організації, приватні підприємці, цілі родини та й окремі жителі  міста і району.
Так, під час культурно-масових заходів Цюрупинського Центру культури та дозвілля проводились благодійні акції по збору коштів для підтримки української армії.
Відділом культури Цюрупинської райдержадміністрації разом з працівниками закладів культури району організовано та розпочато благодійну акцію «Теплом сердець зігріємо захисників Вітчизни», на яку відгукнулося чимало небайдужих жителів міста.
Нещодавно викладачі та учні Цюрупинського професійно-технічного ліцею відремонтували автомобіль УАЗ, а місцевий підприємець разом з однодумцями – вже понад десять одиниць техніки.
Допомагають з одягом, продуктами харчування та іншими потрібними речами і волонтери, які майже щотижня особисто доставляють необхідне військовослужбовцям у місця їх дислокації.
Не стоять осторонь і діти. На базі шкіл діють 142 волонтерські загони у школах, силами яких зібрано коштів на допомогу малозабезпеченим верствам населення на загальну суму понад 72 тис. грн, з яких більше 43 тис. грн надано бійцям у зону АТО.