Сьогодні у Херсоні відкривається «COYC-gallery»

30 Січня 2015 08:40
city.kherson.ua

city.kherson.ua

Сьогодні, 30 січня о 18.00 за адресою: вул.Соборна,28 відбудеться відкриття «COYC-gallery».

Близько року тому творчі уми Херсона зібралися разом і подумали, що непогано б було їм презентувати свої арт-проекти та задуми не тільки на щорічному фестивалі сучасного мистецтва «Terra Futura», а й кожного разу після їх виникнення.

Вирішили для початку створити загальний ресурс для художників Півдня України. Так незабаром з’явився «COYC» – сайт, назва якого була співзвучною і з регіоном творчості (від англ. South – Південь), і з приправою до основної страви. А «основних страв» на «COYCі» поціновувачам сучасного мистецтва запропонували досить багато. Що без смаку, а що варте  дегустації – кожен може оцінити сам. Але замість звичних категоричних оцінок «подобається» і «не подобається» – смакові: солодко, кисло, гостро, солоно, прісно, гірко. В «дегустаційному залі» можна знайти найбільш обговорювані проекти ««COYCу».

Згодом автори «COYCу» задумались і над тим, як презентувати свої проекти поза інтернетом. У результаті, на честь першої річниці роботи coyc.com.ua в найближчу п’ятницю відкривається offline-майданчик «COYCgallery».

У галереї будуть представлені роботи авторів «найсмачніших» проектів за перший рік існування сайту (так звані, «вівтарі смаків»), читка одного з кращих південних драматургів України та презентація super-реклами для «COYCу». Для тих, хто не зможе прийти на її відкриття, галерея працюватиме і у вихідні дні.

Додаткова інформація – на сторінці заходу в соціальній мережі Facebook.