Футболісти з Голопристанщини отримали заслужені нагороди

28 Січня 2015 16:21
gopriks.net

gopriks.net

24 січня в приміщенні Голопристанської районної державної адміністрації відбулося нагородження гравців футбольної команди “Вікторія” (с. Бехтери). Перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Коротких від імені районної державної адміністрації, районної ради та Бехтерської сільської ради вручив спортсменам грамоти за вагомий внесок в розвиток футболу в районі. Варто зазначити, що футбольна команда “Вікторія” виборола звання чемпіона області в 2014 році та стала володаркою перехідного кубка газети “Новий день”.

На заході були присутні голова Херсонської обласної федерації футболу В’ячеслав Богун, голова Голопристанської районної федерації футболу Сергій Курган, голова футбольного клубу “Вікторія” Володимир Блакитний та інші почесні гості.

Сергій Коротких зазначив, що “Вікторія” – це перша футбольна команда району, яка з 1947 року, коли було започатковано чемпіонат області, завоювала почесне звання чемпіона. “Імена гравців та тренера команди стали легендарними в історії футболу Голопристанщини”, – зазначив перший заступник голови райдержадміністрації.

Голова Херсонської обласної федерації футболу привітав чемпіонів та охарактеризував їх як сильну, дисципліновану і активну команду. В’ячеслав Богун в якості подарунка вручив футболістам 10 м’ячів.

ФК "Вікторія" http://vk.com/fcviktoria

ФК “Вікторія”
http://vk.com/fcviktoria

“Дуже приємно, що більшість членів команди — місцеві жителі”, – зазначив Сегрій Курган. Голова Голопристанської районної федерації футболу привітав гравців з перемогою та побажав відстояти звання чемпіонів в наступному футбольному сезоні.

Перший заступник голови РДА звернувся до гравців команди з проханням висловити свої пропозиції та побажання з приводу розвитку даного виду спорту в районі. Футболісти зазначили, що необхідна допомога в організації виїзних матчів та облаштуванні поля для тренувань.