Доброволець із Цюрупинська: «Я йду туди, де маю бути»

28 Січня 2015 13:41

ukrayina-ukraina-ukraine-flagЦюрупинчанин Олексій йде добровольцем служити в зону АТО. Олексію 57 років, він вважає, що його громадський обов’язок захищати свою Батьківщину, тим більше, що сам він родом з Донецької області, хоч досить тривалий час проживає в Цюрупинську.
«Я йду туди, де маю бути. Хто нас буде захищати, якщо не ми?» – говорить Олексій.
Небайдужі мешканці міста не стоять осторонь від трагічних подій на Сході країни, а завжди допомагають та постійно відправляють благодійну допомогу для бійців в зону АТО. Цюрупинчани беруть участь у благодійних акціях на підтримку українських військових, а також об’єднують зусилля з місцевою владою та надають спільну допомогу, тож ніколи цюрупинчани не відправляють бійців на Схід з пустими руками.
Так і цього разу Цюрупинська громада за підтримки міського голови відгукнулася та зібрала продукти харчування та теплі речі, які Олексій передасть побратимам добровольцям в зону бойових дій.
Олексій щиро вдячний усім небайдужим людям, які допомагають бійцям, та зібрали благодійну допомогу. «Окрема подяка бабусі, яка за тиждень зв’язала більше 10 пар теплих носків. Та найцінніший подарунок, який везу хлопцям – це дитячі малюнки», – говорить доброволець.
Особливо він відмітив, хлопці потребують теплих речей, светрів та штанів.
Нагадуємо, теплі речі та продукти харчування для військових можна приносити до клубу «Родина», який працює за адресою м. Цюрупинськ, Житлоселище, вул. Крилова, 169, (центральний вхід), вівторок, четвер та субота з 12.00 до 16.00.
Окрім того у Цюрупинську діє Центр допомоги військовим і вимушеним переселенцям із зони АТО. Всі бажаючі можуть допомагати необхідними речами і грошима. Центр знаходиться в приміщенні міської організації ветеранів (вул. Гвардійська, 30). Звертатися за довідками можна за тел. (05542) 2-13-09 в робочі дні з 8.00 до 17.00).