Херсонські міліціонери допомагають дітям-біженцям та вихованцям інтернату

27 Січня 2015 12:42

Херсонські правоохоронці не залишаються осторонь від чужої біди. За ініціативою начальника Херсонського міського управління Романа Панасюка міліція спільно із місцевими підприємцями допомагають сім’ям біженців та вихованцям школи-інтернату ім. Т. Шевченка.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Так, нещодавно працівники міліції організували похід в кіно для дітей-сиріт та дітей, які залишились без рідних домівок.

Зараз під опікою Херсонського міського управління знаходяться 9 дітей, які переїхали до Херсону зі східних областей України. Під час бесіди з Романом Миколайовичем діти поділилися з ним своїми переживаннями та мріями. Хлопці, які переїхали в Херсон з Луганщини дуже болісно переживають події, які відбуваються у їх рідних краях. Нещодавно вони побачили у новинах, як під обстрілами знищили дім в якому вони зростали. Діти розказали, що мріють лише про те, щоб повернутися додому і побачити своїх рідних.

– Не можливо залишитись осторонь від дитячих переживань, – зазначає начальник ХМУ УМВС Роман Панасюк, – Ми спільно із підприємцем Олександром Самойленко та заступником керівника ТРЦ «Фабрика» Олександром Мельниковим взяли шефство над дітьми, які зараз, як ніколи потребують допомоги, розуміння та впевненості у тому, що їх не залишать покинутими.

Перед переглядом фільму дітям подарували іграшки, солодощі та фрукти. А також поспілкувалися з опікунами дітей та дізналися, які речі потрібні дітям. Ввечері цього ж дня дітям привезли все необхідне: взуття та одяг.

Діти були дуже вдячні своїм помічникам, які подарували їм трішки гарного настрою та впевненості у тому, що все буде добре. У свою чергу херсонські правоохоронці пообіцяли, що завжди будуть поруч, коли малечі знадобиться будь-яка допомога.