У 2014 році понад 600 херсонців прийшли за порадою до податківців

26 Січня 2015 08:34
pda.myvin.com.ua

pda.myvin.com.ua

У минулому році 637 громадян – платників податків Херсонщини вибрали особисте спілкування з податківцями та завітали на прийом до посадових осіб ГУ ДФС у Херсонській області, передає прес-служба відомства.

Серед проблемних питань найчастіше обговорювався порядок нарахування та сплати податку на доходи фізичних осіб (22 %). Турбували херсонців  питання подання податкової звітності та оподатковування доходів від підприємницької діяльності.

Також, у січні – грудні 2014 року до територіальних органів Державної фіскальної служби у Херсонській області надійшло 402 письмових звернень. Із них 14 від депутатів. Найбільшу частку письмових звернень склали листи від мешканців м. Херсона (34,1 %).

Переважно громадяни інформували про ухилення від сплати податків (28,9 %) та 29,1 відс. звернень стосувалися питань контрольно-перевірочної роботи податківців області.

Нагадаємо: з порядком розгляду звернень громадян можна ознайомитися на суб-сайті територіальних органів ДФС у Херсонській області у рубриці „Приймальня громадян” за адресою: http://kherson.sfs.gov.ua/pryimalnia-gromadian/.