Приватний підприємець допоміг херсонським міліціонерам відремонтувати військову техніку

26 Січня 2015 10:46

Ремонт проводили на одній зі станцій технічного обслуговування автомобілів, яка знаходиться у Цюрупинську. Більше десяти робітників, в знак підтримки, протягом чотирьох місяців приводили машину у належний стан. Вартість ремонту склала більше 50 тисяч гривень.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

З початку проведення антитерористичної операції на Сході країни у ній прийняли участь більше 150 працівників міліції Херсонщині. Завдяки допомозі небайдужих громадян, міліціонери регулярно отримують вкрай необхідні комплекти зимового одягу, екіпірування та інші спеціальні засоби.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

До допомоги правоохоронцям долучився і приватний підприємець Валерій Маєвський. Він, від імені громади міста Цюрупинська, звернувся до УМВС із пропозицією відремонтувати БРДМ, який довгий час був не на ходу та у не робочому стані.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Як розповів журналістам власник СТО, до ремонту долучались небайдужі громадяни та інші приватні підприємці. Допомагали також і вихованці Цюрупинського професійного ліцею. У вільний від навчання час хлопці проводили дрібний ремонт і готували нові деталі для встановлення на БРДМ. Навіть автолюбителі, які проїжджали повз СТО та бачили, що ремонтують військову техніку пропонували свою допомогу. Більша частина грошей, яка була витрачена на ремонт, це особисті заощадження родини підприємця.

– Після встановлення на техніку необхідної зброї та проведення навчальних стрільб працівники міліції будуть нести на ньому службу на блокпостах області. Ми надзвичайно вдячні Валерію Маєвському та усім хто не залишається осторонь та знаходить можливість допомогти міліції захищати мир і спокій у нашій країні, – зазначив у своєму виступі начальник УМВС Артур Мєріков. Також він вручив колективу СТО та Валерію Євгеновичу подяку від колегії Управління.

Прес-служба УМВС України в Херсонській області