Херсонський «Продексім» переміг МФК «Одеса»

26 Січня 2015 09:21
fakti.ks.ua

fakti.ks.ua

Два вилучення, три голи, інтрига та напруга до фінальної сирени – саме так в кількох словах можна охарактеризувати 7 тур чемпіонату України з футзалу серед команд першої ліги між командами «Продексім» (Херсон) та МФК «Одеса». Зустріч двох аутсайдерів ліги приймав спорткомплекс Херсонського вищого училища фізичної культури. З перших хвилин гри ініціативою заволоділи гості – вони більше атакували, а в разі втрати м’яча одразу ж зустрічали херсонців пресингом. Херсонці ж грали від оборони, роблячи ставку на контратаки. Попри тотальний контроль м’яча одесити нічого суттєвого біля воріт Дмитра Холоши так і не створили, натомість на 17-ій хвилині перший удар у ствір воріт гостей став результативним – Олег Василенко у підкаті переправив м’яча у ворота одеситів – 1:0. А за хвилину до перерви Андрій Кандоба зробив рахунок – 2:0.
Після перерви не допомогло одеситам і вилучення херсонця Олега Василенка, який отримав другу жовту картку. А ось друге вилучення нашого гравця Василя Камінського допомогло гостям повернути інтригу в гру.
Розігравши зайвого гравця, капітан команди Сергій Таранчук сильно пробив під поперечину, і Холоша виручити не мав шансів – 2:1. На більше гостей не вистачило – 2:1 перемога господарів. «Продексім» залишився на останньому восьмому місці, але тепер як і МФК «Одеса» має 7 очок.