У театрі імені Куліша відбувся концерт до Дня Соборності України

23 Січня 2015 15:01
city.kherson.ua

city.kherson.ua

Херсон відзначив День Соборності України. Це свято продемонструвало єднання всіх членів громади незалежно від раси, етнічної приналежності, віросповідання чи мови. Саме цьому святу єднання та патріотизму  був приурочений святковий концерт в академічному театрі імені М.Куліша.  Під час заходу найактивнішим херсонцям, волонтерам, самооборонівцям було вручено державні та місцеві нагороди, нагороди від Патріарха Київського та всієї Руси – України Філарета.

Нагородами від Херсонського міського голови Володимира Миколаєнка нагороджено знаних в місті волонтерів заступника голови Херсонського обласного фонду милосердя та здоров’я Наталію Бімбірайте, голову громадської організації «Добро» Валентину Крицак, фахівців в сфері охорони здоров’я.

Театралізовані та хореографічні постановки нагадали присутнім про події 1919 року, коли був проголошений Акт Злуки, про події Революції на граніті, Майдану, воєнні дії, що відбуваються на сході країни. На заході також виступили й інші однодумці, брати та сусіди – представники різних народів – болгарського, кримсько-татарського, польського, грузинського, німецького, вірменського, грецького.