У Херсоні у День Соборності підіб’ють підсумки конкурсу відеороликів “25 кадр”

22 Січня 2015 08:30

Наприкінці листопада молодіжна ініціативна група «Кип’яток» оголосила у Херсоні конкурс відеороликів «25 кадр». За його умовами, до 15 січня необхідно було  створити коротке відео про здоровий спосіб життя для однієї з трьох запропонованих  номінацій – залежно від вікової групи учасника. А для тих, хто має ідею, але не знає, як її втілити у фільмі, було організовано безкоштовні майстер-класи від Першої херсонської кіношколи (котрі транслювались, у тому числі, і онлайн).

city.kherson.ua

city.kherson.ua

22 січня о 14:00 відбудеться фінальний захід конкурсу відеороликів за здоровий спосіб життя «25 кадр» від Херсонської молодіжної ініціативної групи «Кип’яток».  Він проходитиме на базі Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Чайки Дніпрової. Адреса: вул. Червоностудентська, 21.
Спершу учасники та гості заходу матимуть нагоду познайомитись ближче та поспілкуватись впродовж чайної церемонії. А ближче до 15-ої години розпочнеться, власне, перегляд конкурсних відеоробіт та нагородження переможців.

Щодо самих нагород, то вони присуджуватимуться у трьох номінаціях:

Номінація для школярів «ЗаCutiруй відео».

Завдання учасників полягало у тому, щоб зробити відеоролик з нарізки популярних відео, кліпів, фільмів та серіалів, змонтувати їх, підставити музичний супровід, або озвучити. Бажано в кінці зробити певні висновки. Причому, перша половина ролику повинна була містила негативні образи популярних серед молоді героїв, які не нехтують шкідливими звичками та є для багатьох авторитетами, а друга половина ролику –  подача альтернативи.

2. Номінація для студентів та молоді «A week of health or a week of hell?»
(Здоровий тиждень або тиждень в пеклі?).

Учасники мали зняти відеощоденник. Продовж тижня необхідно було, відмовившись від шкідливої звички, описувати свій психологічний стан. А заощаджену суму – або пожертвувати на благодійність, або придбати собі щось корисне, на чому, власне, весь час заощаджував.

3. Номінація «Флешмоб за здоровий спосіб життя».

Це номінація для молоді будь-якого віку; включає в себе організацію флешмобу за
здоровий спосіб життя та його зйомку.

На фінальний захід конкурсу відеороликів за здоровий спосіб життя «25 кадр» запрошуються всі учасники конкурсу, журналісти, блогери.

Проект «25 кадр» реалізовується Херсонською молодіжною ініціативною групою
«Кип’яток» за підтримки БФ «Захист».