Різдвяно-новорічні передзвони залунали у Херсоні

17 Січня 2015 17:40
khersonci.com.ua

khersonci.com.ua

Вчора, 16 січня, на площі Свободи міста, відбулося свято колядок та щедрівок «Різдвяно-новорічні передзвони».

У заході взяли участь безліч творчих колективів Херсонщини: дитячі ансамблі, дуети, сольні виконавці. Ошатними костюмами, рум’янцем на щоках та посмішками на обличчях херсонці змогли заманити до міста справжнього духа Різдва, який подарував присутнім на площі відчуття свята.

Містяни залишились задоволені яскравим дійством, а це найголовніше. Саме цього і прагнули організатори та творці заходу, які над ним почаклували.

khersonci.com.ua

khersonci.com.ua

Режисер свята, Заслужений діяч мистецтв України, викладач Херсонського училища культури Світлана Думинська сказала, що найголовніше завдання, яке ставили перед собою організатори – щоб різдвяний настрій передався усьому Херсону, всій Україні.

«Зараз такий складний час і дуже мало якихось приємних моментів. І ми думаємо, якщо побажаємо один одному жити в добрі, в достатку, в щасті, то Господь нас почує. Участь на святі приймають різні колективи: херсонські школи, дитячі творчі колективи Херсонщини, також 4 вокальних колективи, які відомі по Україні – це ансамблі Обласного палацу культури», – зазначила режисер свята Світлана Думинська.

khersonci.com.ua

khersonci.com.ua

Джерело: Херсонці