«Острів Різдва» на сцені херсонського театру

15 Січня 2015 15:30
city.kherson.ua

city.kherson.ua

14 січня відбувся фінальний гала-концерт переможців та лауреатів VIII міського фестивалю дитячої творчості «Острів Різдва». Традиційно кращі колективи змогли продемонструвати свої номери на головній театральній сцені області – сцені Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша.

Цього року гала-концерт складався з 18 кращих номерів, які підготували учні загальноосвітніх шкіл, вихованці позашкільних навчальних закладів міста та недільних шкіл. Вірші-колядки, щедрівки, різдвяні вертепи, вокальні та хореографічні композиції підготували учасники гала-концерту. У фойє театру йшла виставка творчих робіт з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва відповідної тематики.

Міський голова Володимир Миколаєнко у своєму виступі відзначив високий рівень професіоналізму учасників гала-концерту та висловив впевненість, що патріотизм і духовність, продемонстровані юними учасниками фестивалю, стануть надійним фундаментом майбутнього нашого міста та суверенної європейської України. Переможцям та лауреатам фестивалю міський голова вручив заслужені нагороди.