“Рідна країна” разом з небайдужими херсонцями допомагає військовим

14 Січня 2015 16:11

image-13-01-15-12-59Херсонське представництво Фонду Миколи Томенка «Рідна країна» неодноразово надавало всебічну адресну допомогу нашим військовослужбовцям. Вчора до херсонського представника Фонду Михайла Линецького звернувся командир батальйону охорони військового аеродрому 11-го окремого полку армійської авіації підполковник Ігор Зосименко. У військових зламався комп’ютер, і вони попросили його відремонтувати. Зважаючи на те, що проблема не терпіла зволікання, було прийнято рішення придбати для потреб батальйону ноутбук, котрий практичніший в умовах несення служби.

У свою чергу Фонд звернувся за допомогою до всіх херсонців. На наш заклик відгукнувся моряк цивільного флоту Сергій Березань. Завдяки фінансовій підтримці небайдужого патріота, командування батальйону отримало сучасний, високоякісний ноутбук для оперативного вирішення поставлених завдань.

Крім того, осторонь проблем наших військових не стоїть і дружина благодійника – Світлана. Вона передала солдатам домашню консервацію, а також кілька пар власноруч, з любов’ю та турботою, зв’язаних шкарпеток.

Михайло Линецький від щирого серця вдячний Сергію та Світлані за виявлену громадянську позицію, за небайдужість до захисників Батьківщини. Також Фонд «Рідна країна» висловлює слова вдячності менеджеру магазину оргтехніки «Brain» Дмитру за надану суттєву знижку під час покупки ноутбука.

Комбат висловив подяку Фонду та небайдужим херсонцям за оперативне вирішення проблеми, адже зважаючи на очікуване поповнення особового складу батальйону та найближчі військові навчання, ноутбук є незамінним у його роботі. Підполковник наголосив, що допомога, яку надає Фонд, дійсно важлива і наближає нашу перемогу.

Зазначимо, що на цьому співпраця не закінчується, представництво Фонду і надалі буде підтримувати військових. Закликаємо херсонців бути небайдужими до проблем нашої армії та підтримувати вимушених переселенців.

Тарас Букрєєв, “Рідна Херсонщина”