Херсонщина переймала у Німеччини досвід підвищення енергоефективності

10 Січня 2015 15:10

9749_thumbЗ 07 по 14 грудня 2014 року громадське об’єднання «Регіональна рада підприємців» та Департамент економічного розвитку та торгівлі обласної державної адміністрації взяли участь у навчальній поїздці до Берліна  у рамках українсько-німецького проекту «Сталий розвиток житлового господарства: сприяння місцевому розвитку та посилення ролі громадських організацій».

Метою поїздки було вивчення досвіду з питань створення та реалізації місцевих стратегій розвитку з акцентом на енергозбереження в житловому фонді. Програма дозволила гостям сформувати уявлення про механізми підвищення енергоефективності в житлово-комунальному господарстві Німеччини.

Як повідомляє Департамент економічного розвитку та торгівлі облдержадміністрації, за п’ять днів роботи учасники візиту змогли вивчити досвід Німеччини в галузі енергозберігаючої термомодернізації систем управління житлом, ознайомитися зі стійкими стратегіями розвитку міст, орієнтовним на енергозбереження. По завершенні всім учасникам вручено сертифікат про проходження навчальної поїздки.