У Херсоні проводиться «Свято Різдвяної зірки»

8 Січня 2015 14:32

В рамках VIII міського християнського фестивалю дитячої творчості «Острів Різдва» 8 січня в Покровському сквері відбулося традиційне «Свято Різдвяної Зірки». У зв’язку з сильними морозами частину програми, яка проходила безпосередньо в сквері, серйозно скоротили, приділивши більше часу виступам в дитячих будинках, інтернатах міста та центрах реабілітації, які будуть тривати протягом дня.

city.kherson.ua

city.kherson.ua

Учасниками музично-театралізованого дійства стали вихованці недільних шкіл православних храмів і творчих колективів освітніх закладів міста. У своєму вітальному слові міський голова Володимир Миколаєнко підкреслив важливість створення різдвяної казки для дітей, які потребують опіки держави, саме завдяки талантам і старанню їх однолітків. Також в ході свята вівся збір подарунків, які були оперативно доставлені в дитячі установи.

Нагадаємо, що 12 січня в загальноосвітній школі №57 відбудеться відбірковий тур фестивалю, а 14 січня в обласному академічному музично-драматичному театрі відбудеться гала-концерт «Острова Різдва». На сьогодні на участь у фестивалі вже надійшло 75 заявок.

city.kherson.ua

city.kherson.ua