Для співробітників ДАІ Генічеського району були проведенні заняття з тактико-спеціальної та вогневої підготовки

7 Січня 2015 16:00

Нещодавно в смт. Новоолексіївка Генічеського району з особовим складом взводу ДПС ДАІ та відділу ДАІ з обслуговування Новотроїцького та Генічеського районів були проведенні виїзні практичні заняття з тактико-спеціальної та вогневої підготовки. Про це повідомили у прес-службі УМВС України в Херсонській області.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

На заняттях, які були організовані відділом професійної підготовки, були присутні 20 співробітників ДАІ. Для всіх присутніх спеціалісти навчального центру підготовки працівників міліції прочитали лекції на теми: «Тактика дій працівників міліції під час огляду транспортних засобів в умовах підвищеного ризику», «Тактика дій особового складу блокпосту при нападі та обороні», «Тактика дій працівників міліції під час огляду місць можливого перебування осіб, які переховуються від слідства і суду та ухиляються від виконання кримінальних покарань». Після лекційного матеріалу міліціонери на практиці виконали декілька вправ з пістолета Макарова.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Особливу увагу викладачі приділили практичному заняттю з використання вогнепальної зброї при протистоянні озброєним злочинцям у різних умовах.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Наприкінці занять був проведений тренінг з тактики використання вогнепальної зброї при протистоянні озброєним злочинцям в умовах обмеженого простору.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Мета таких занять навчити особовий склад діяти в екстремальних умовах із застосуванням засобів проведення спеціальних операцій, табельної та автоматичної зброї, – зазначив начальник УКЗ УМВС України в Херсонській області Олександр Прокудін.