У Херсоні збільшилась кількість автобусів

6 Січня 2015 08:30
city.kherson.ua

city.kherson.ua

За час, що минув з моменту після підвищення вартості проїзду, кількість автобусів на маршруті №3 збільшилася з 13 одиниць до 28. Про це повідомили в управлінні транспортної, дорожньої інфраструктури і зв’язку за результатами перевірки дотримання вимог договору на здійснення пасажирських перевезень на міському автобусному маршруті загального користування №3, що обслуговується комунальним підприємством «Херсонський комунальний транспортний сервіс».

Враховуючи соціальну значущість маршруту № 3 (оскільки це єдиний маршрут, який здійснює перевезення пасажирів-мешканців смт Комишани, с.Приозерне, с.Куйбишеве), на перевірку цього маршруту було виділено кілька днів та приділено особливу увагу.

З’ясовано, що маленькі автобуси замінено на більш місткі, додано 2 автобуси підвищеної пасажиромісткості та комфортності (нові МАЗ 256270 та «Богдан»).

Крім того, з метою підвищення якості обслуговування пасажирів, в ранкові часи «пік» від зупинки «Ютіс» здійснюють відправлення за окремим графіком два автобуси маршруту № 5, що дає можливість мешканцям смт Комишани, с. Куйбишеве діставатися до інших районів міста.