Студенти ХДУ привітали військових з новорічними святами

5 Січня 2015 06:30
kspu.edu

kspu.edu

25 грудня, напередодні новорічних свят, студенти факультету психології, історії та соціології Херсонського державного університету привітали військових, які у святкові дні перебуватимуть далеко від рідних домівок, близьких, друзів. Це солдати 28-ї бригади, що дислокується поблизу Донецька та бере участь в АТО. До її складу входить багато наших земляків, яких було мобілізовано восени для захисту Батьківщини.

kspu.edu

kspu.edu

За ініціативи школи волонтера «Почуємо. Зрозуміємо. Допоможемо» соціально-психологічної служби ХДУ було проведено благодійну акцію, яка не залишила байдужими дівчат факультету психології, історії та соціології. З відчуттям вдячності та гордості за земляків-героїв вони власноруч виготовили вітальні листівки з новорічними святами, обереги в національній тематиці та журавлів у техніці орігамі як символ миру. Крім того, на адресу своїх однолітків-захисників вони написали листи, у яких найчастіше зустрічалися слова: «Повертайся скоріше додому…», «Повертайтеся живими, нехай скоріше буде мир…», «Ми вами пишаємося…». А деякі дівчата навіть запросили солдат на горнятко кави після закінчення АТО.

Разом зі студентською радою факультету психології, історії та соціології волонтери поштою відправили захисникам солодощі, каву, продукти харчування, листівки та поробки. І тепер з нетерпінням чекатимуть на відповідь від героїв.

kspu.edu

kspu.edu

Прес-центр ХДУ