Громада Великолепетиського району привітала військових з новорічними святами

3 Січня 2015 16:50
lepetykha-rda.gov.ua

lepetykha-rda.gov.ua

29 грудня 2014 року делегація у складі представників районної влади, волонтерів з Малої Лепетихи та представників «Рубанівського жіночого батальйону» відвідала військовослужбовців 30-ї Новоград-Волинської окремої гвардійської механізованої бригади, яка на даний час виконує бойові завдання з охорони рубежів Херсонщини і дислокується в Іванівському районі. Про це повідомили у прес-службі Великолепетиської райдержадміністрації.

Члени делегації Великолепетиського району ознайомилися з умовами проживання, харчування та матеріально-технічного забезпечення військовослужбовців. Крім того, зустрілися із військовослужбовцями, поспілкувався та поцікавився їх потребами.
lepetykha-rda.gov.ua

lepetykha-rda.gov.ua

Серед проблем, з якими наразі зіштовхуються військові – це забезпечення спорядженням, продуктами харчування, засобами особистої гігієни, тощо. Деякі з них вдалося вирішити одразу, адже гості завітали до військових не з порожніми руками. Від громади Великолепетищини військовим було передано близько 2 т продуктів харчування, теплих речей на суму близько 25 тис. грн. та засоби особистої гігієни. Допомогу надали: голова Малолепетиської сільської ради Максим Колокот; вчителі та учні Великолепетиської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, Малолепетиської ЗОШ І-ІІ ступенів; колективи центру дитячої та юнацької творчості та Великолепетиської ДЮСШ, волонтери с Рубанівка.

Спілкуючись з військовослужбовцями голова Великолепетиської районної державної адміністрації наголосив: «Представники Великолепетищини, і я особисто, й надалі триматимуть зв’язок з бійцями та допомагатимуть  по необхідності. Адже головним обов’язком кожного українця є допомога нашим військовим-захисникам України. Тільки разом, об’єднавши спільні зусилля, ми зможемо подолати важкі випробування, які випали на долю нашої країни».