Підсумки групових змагань чемпіонату Херсонської області з футзалу

2 Січня 2015 09:01
prosport.tsn.ua

prosport.tsn.ua

28 грудня 2014 року у Херсоні завершилися відбіркові групові змагання І етапу чемпіонату області з футзалу 2014/2015 років серед команд юнаків 2003/2004 років народження, які розпочалися 20 – 21 грудня в Бериславі, Генічеську, Голій Пристані, Каховці, Новій Каховці та Скадовську.

Змагання відбулися за організаційної та фінансової підтримки управління молоді та спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації, обласної федерації футболу, Бериславської РК ДЮСШ ім. Сергеєва, Генічеської районної ДЮСШ, Голопристанського міського спортивного комплексу, ДЮСШ Каховської міської ради, ДЮСШ Новокаховської міської ради, Скадовської районної КДЮСШ, КДЮСШ Департаменту освіти і науки молоді та спорту облдержадміністрації.

У змаганні у 7 відбіркових групах взяли участь 35 команд з 25 позашкільних навчальних закладів спортивного профілю області (колективними членами Ліги є 35 ДЮСШ, ДЮКФП і ДЮФК). Найбільше команд було з м. Херсона – 6 та з Херсонської ОКДЮСШ «Колос» – 5. Не були представлені з різних об’єктивних і суб’єктивних причин команди Верхньорогачицького та Горностаївського районів.

На підставі технічних результатів І етапу чемпіонату області з футзалу 2014/2015 рр. серед команд юнаків 2003/2004 рр.н. ХОДЮФЛ право участі у півфінальних змаганнях ІІ етапу здобули 16 команд:

– «ФК «Берислав» Бериславський район (Бериславська районна КДЮСШ  ім. В.К.Сергеєва);

– «Високе поле» Високопільський район;

– «Олімп» Нововоронцовський район (Нововоронцовська районна КДЮСШ);

– «Зміна» Новотроїцький район (Новотроїцька ДЮСШ);

– «Азовець» Генічеський район (Генічеська районна ДЮСШ);

– ФК «Гопри» м. Гола Пристань;

– «Майстер – С» с. Антонівка, м. Херсона (Херсонська обласна КДЮСШ «Колос»);

– «Авангард» м. Каховка (ДЮСШ Каховської міської ради);

– «Освіта» Каховський район (Каховський ДЮКФП);

– «Таврія» м. Нова Каховка (ДЮСШ «Таврія» Новокаховської міської ради);

– «Колос – Веселе» Бериславський район (Херсонська обласна КДЮСШ «Колос»);

– «Джарилгач – 1» Скадовський район (Скадовська районна КДЮСШ);

– «Каланчак» Каланчацький район (Каланчацька районна КДЮСШ);

– «Освіта – 2003» та «Освіта – 2004» м. Херсон (КДЮСШ Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації);

– «Барса» м. Херсон (Херсонська обласна КДЮСШ «Колос»).

Згідно Регламенту півфінальні змагання ІІ етапу відбудуться  24 – 25 січня в 4 містах в півфінальних групах «Схід», «Захід», «Північ» і «Південь».

На цьому змагання І етапу/туру чемпіонатів області з футзалу сезону 2014/2015 років серед команд дівчат та юнаків ХОДЮФЛ закінчилися.

Усього у змаганні взяли участь 110 команд (9 дівочих та 101 юнацька) з 30 позашкільних навчальних закладів спортивного профілю області.

В наступному році, відразу після новорічних свят, змагання в Лізі відкривають дівчата: 05 – 06 січня в Каховці відбудеться ІІ тур чемпіонату області з футзалу серед команд дівчат 1997/2000 років народження.