Мережа «Тралі Валі» долучилася до привітання першого новонародженого херсонця

1 Січня 2015 15:40
city.kherson.ua

city.kherson.ua

В перший день 2015 року міський голова Володимир Миколаєнко відвідав пологові будинки міста з метою привітання молодих батьків з народженням маленьких херсонців. До привітання долучився співзасновник мережі дитячих  супермаркетів “Тралі Валі”, херсонський представник Фонду Миколи Томенка “Рідна країна” Михайло Линецький.

Символічно, що першою дитиною, що народилася в новому році в нашому місті, став хлопчик Андрій з славетним козацьким прізвищем Перебийніс. Ім’я Андрій з давньогрецької мови означає хоробрий і мужній і дуже важливо, що в наш час багато молодих родин наважуються продовжувати свій рід. Це чітка ознака того, що молодь впевнена в щасливому майбутньому країни, вірить в нашу спільну перемогу і готова докласти максимум зусиль для неї.

a_b2396e4dБатьки хлопця отримали з рук міського голови дитячу коляску та корисні подарунки від керівництва міста і торговельної мережі “Тралі Валі”, щиро подякували за турботу. Не залишились без подарунків і уваги й інші новонароджені.

Під час відвідання пологового будинку лікарні імені Лучанського Володимир Миколаєнко наголосив, що питання придбання комплексу для своєчасної допомоги новонародженим знаходиться на його особистому контролі і він впевнений, що вже у першій половині нового 2015 року пологовий будинок отримає такий сучасний і дуже необхідний комплекс.