У Херсоні тривають перевірки підприємств-перевізників

30 Грудня 2014 09:21
city.kherson.ua

city.kherson.ua

Управлінням транспортної, дорожньої інфраструктури і зв’язку перевірено дотримання вимог договорів на здійснення пасажирських перевезень на міських автобусних маршрутах загального користування  № 3 та № 4, що обслуговуються комунальним підприємством «Херсонський комунальний транспортний сервіс», а також на маршруті № 29, перевізник – приватна фірма «МИС».

Спеціалісти управління перевіряли наявність обов’язкової візуальної інформації для пасажирів, чистоту в салонах, кількість автобусів на маршруті, графік руху.

В ході проведення перевірок з’ясовано :

– на маршруті № 3 працюють 28 автобусів середньої пасажиромістокості (Богдан, Еталон, ХАЗ, МАЗ) та з інтервалом руху відповідно до паспорту маршруту;

– на маршруті № 4 працюють 24 автобуси середньої пасажиромістокості (БАЗ 22154 і Рута) та з інтервалом руху відповідно до паспорту маршруту;

– на маршруті № 29 працюють 20-23 автобуси середньої пасажиромістокості (Богдан, Рута, БАЗ) та з інтервалом руху відповідно до паспорту маршруту.

Салони в більшості автобусів були чистими, на всіх сидіннях наявні чохли. Інформація, що повинна знаходитись в салоні автобуса відповідно до Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, була в наявності, повідомили в управлінні транспортної, дорожньої  інфраструктури і зв’язку.

В одному автобусі маршруту №29 сидіння потребували ремонту, ще в одному – заміни чохлів. Вказані недоліки усунуто перевізником протягом двох днів.

Декілька виявлених незначних недоліків усунуто одразу ж під час перевірок.

В цілому за результатами перевірки з’ясовано, що обслуговування зазначених маршрутів підприємствами-перевізниками виконується відповідно до договорів. 

Крім того, спеціалістами управління на кінцевій зупинці проведено інструктаж водійсько-кондукторському складу щодо культури поведінки з пасажирами, а також дотриманням розкладу руху у вечірній та нічний час.