Горностаївщина попрощалася із загиблим земляком-Героєм

30 Грудня 2014 06:10
9746_thumbГорностаївщина попрощалася із загиблим героєм 79-ї аеромобільної бригади, старшим солдатом Денисом Білим. 22-річний військовослужбовець загинув у зоні проведення антитерористичної операції на сході нашої країни ще 28 вересня цього року.
За тією інформацією, що стала відома до цього часу, у бронетранспортер, який під’їжджав на територію Донецького аеропорту влучив ворожий снаряд, який не дав жодної можливості членам екіпажу залишитися в живих. Про складність ідентифікації тіл загиблих вказує той факт, що експертні висновки завершилися лише наприкінці грудня цього року.
Денис Білий народився і проживав у селищі Горностаївка, допомагав доглядати свою молодшу сестру, неодружений.
 
Тіло загиблого поховали 27 грудня 2014 року. Попрощатися із Денисом Білим до Свято-Покровської церкви, де відбувся молебень за упокій душі, прийшли багато односельців та мешканців населених пунктів району. Громадський мітинг з вшанування пам’яті загиблого односельця відбувся на кладовищі за участі керівництва І-го батальйону 79-ї аеромобільної бригади, представників обласної державної адміністрації, військового комісаріату, районної влади, громадськості та всіх небайдужих, що, незважаючи на погодні умови: заметіль, вітер та ожеледицю прийшли провести в останню путь юнака, який став яскравим прикладом вірного служіння своєму народові та державі.