Державних нагород України посмертно були удостоєні семеро земляків-Героїв

30 Грудня 2014 10:31

Сьогодні у приміщенні Херсонської обласної державної адміністрації губернатор області Андрій Путілов та полковник міліції Артур Мєріков зустрілися із членами родин, близькими, колегами загиблих бійців батальйону “Херсон”, а також військовослужбовцями Національної гвардії. Вони вручили рідним героїв ордени “За мужність“, які були присвоєні героям посмертно.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Руслан Сторчеус, Олексій Пєшков, Владислав Ковальов, Максим Жеков, Руслан Салівончик, Павло Мазур та Сергій Стаднік залишилися вірними Присязі та виконали свій військовий обов’язок до кінця.

Підтримати родини загиблих прийшов командир військової частини нацгвардії Вадим Матвєєв та командир батальйону “Херсон” Ігор Буша.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

– Ми зберігаємо пам’ять про наших товаришів, які героїчно загинулизахищаючи Батьківщину. Імена героїв не тільки навіки залишаться викарбувані на меморіальному камені, вони завжди будуть згадуватися в молитвах у нашому храмі святого Федора Ушакова, – зазначив у своєму зверненні до присутніх Артур Мєріков.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Після проведення заходу присутні поклали квіти до меморіалу пам’яті працівників міліції, які загинули при виконанні службових обов’язків.