У Херсоні завершилася благодійна акція «Допоможи врятувати дитину»

29 Грудня 2014 10:46
zahyst.ks.ua

zahyst.ks.ua

В Херсонському художньому музеї ім. О.О.Шовкуненка завершилася IV благодійна акція «Допоможи врятувати дитину», спрямована на збір коштів для онкохворих дітей – пацієнтів гематологічного відділення Херсонської обласної дитячої клінічної лікарні, повідомляє Фонд громади Херсона “Захист”. Четвертий рік поспіль Фонд підтримує цю благодійну ініціативу колективу музею.

Акція розпочалася рік тому, і в ній мали змогу прийняти участь усі відвідувачі музею та жителі міста, які вносили пожертви у скриньку фонду “Захист”, розташовану у залі музею. Цільові благодійні скриньки розміщені також були у мережі магазинів “Карандаш”, “Маркет-груп” та “Інтер Атлетика”, волонтери кафедри фізичного виховання і спорту ХДУ та молодіжний соціальний проект «Недетские шалости» провели низку вуличних акцій. Тож у результаті зібрано 13 756 грн. На них будуть придбані ті медикаменти для діточок гематологічного відділення, яких так невистачає за бюджетом лікувального закладу. Фонд “Захист” разом з херсонськими фармафірмами зайнятий їх придбанням за безготівковим рахунком. Усі медикаменти будуть офіційно (за всіма правилами бухгалтерського обліку) передані лікарні, про що Фонд надасть громаді звіт.

Також, дуже приємно, що музейники разом із волонтерами привітали напередодні дня Святого Миколая маленьких паціентів гематологічного відділення іграшками та фруками.